وبلاگ تخصصی پزشکی

  • ۰
  • ۰
اگر چه شیوه های مختلفی برای درمان فیستول مقعدی وجود دارد، اما تا به امروز بهترین روش درمان همان درمان جراحی است. در درمان های مختلف مانند فیستولومی / فیستولکتومی با استفاده از ابزاری مانند چاقوی جراحی اقدام به از بین بردن فیستول می کنند و در نتیجه بیمار درد زیادی را تحمل می کند. اما در درمان فیستول مقعدی به روش VAAFT با اینکه باز هم به روش جراحی درمان صورت می گیرد اما بیمار کمترین دردی را احساس نمی کند و سریع تر می تواند به زندگی عادی خود باز گردد.

معایب روش جراحی قدیمی نسبت به روش VAAFT

در روش های قبلی جراحی فیستول مقعدی، زخم های بزرگ و زیادی به وجود می آمد و بیمار نیاز به بستری و دوره نقاهت طولانی داشت. پانسمان حاصل از روش جراحی سنتی دردسر های مخصوص به خود را دارد و بیمار باید روزانه پانسمان خود را تعویض کند. شانس عود بیماری در روش های درمانی فیستولومی / فیستولکتومی  بیشتر است و علاوه بر این بیمار باید درد زیادی را تحمل کند. در ضمن این نوع جراحی ممکن است  عوارض زیادی از جمله عفونت و بی اختیاری به همراه داشته باشد که در مقاله جراحی فیستول مقعدی به آن اشاره شد.

نحوه درمان فیستول مقعدی به روش VAAFT

در درمان فیستول مقعدی به روش VAAFT، پزشکان از یک آندوسکوپ برای جراحی فیستول مقعدی استفاده می کنند. فیستول از طریق یک جریان الکتریکی خاص برداشته می شود. یک دوربین بسیار ریز را وارد کانال فیستول می کنند و بافت مرده درون کانال را کاملا از بین می برند، محل را با شست و شوی فراوان تمیز می کنند و پس از آن، از چسب فیبریناستفاده می کنند.انجام  درمان فیستول مقعدی به روش VAAFT در کشور هند بسیار رواج پیدا کرده است و بیماران زیادی را از کشور های خاورمیانه، افغانستان و حتی اروپا به سمت خود جذب کرده است.

منبع: بیچشک

  • ۹۷/۱۱/۰۸
  • sima azizi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی